Universitatea Națională de Servicii Publice

este reglementată de Ministerul Biroului Primului Ministru, Ministrul Justiției, Ministrul Apărării și Ministrul de Interne. NUPS și-a început activitatea ca instituție cheie de învățământ și think-tank a serviciilor publice maghiare pe data de 1 ianuarie 2012.

Cu toate că este cea mai tânără instituție de învățământ superior din Ungaria, prin predecesorii săi - Universitatea Națională de Apărare Miklós Zrínyi, Colegiul de Poliție și Facultatea de Administrație Publică a Universității Corvinus din Budapesta - dovedește realizări remarcabile în formarea pentru serviciul public.

Scopul din spatele integrării predecesorilor legali a fost de a crea o instituție care este în măsură să răspundă atât la provocările internaționale, cât și la nevoile locale ale serviciului public din Ungaria. NUPS a fost definită pentru a servi ca un hub de rețea la intersecția dintre guvern și instituțiile de învățământ superior, centre de formare, institute de cercetare, firme de consultanță și alte agenții pentru a transfera în mod profesional și adecvat cererile și nevoile, a completa lacunele pieței și a sprijini inițiativele guvernamentale în dezvoltarea resurselor umane în serviciul public.


Facultatea Forțelor de Ordine

Facultatea Forțelor de Ordine Predecesorul legal, Colegiul de Poliție, a fost fondat în 1970, având ca misiune instruirea ofițerilor de poliție cu înaltă calificare pentru posturile de funcționari publici și oficilități publice definite de către Ministrul de Interne și pentru a oferi personal ofițeresc Serviciului Penitenciar supravegheat de Ministerul Justiției.

În mod similar cu predecesorul său, Colegiul de Poliție, Facultatea Facultatea Forțelor de Ordine continuă să fie singura instituție de învățământ superior care efectuează formarea forțelor de ordine. Aceasta oferă la nivel înalt formare de calitate superioară pentru profesionisti, ofițeri, funcționari publici și oficialități publice pentru posturile din cadrul organizațiilor de aplicare a legii, în special Poliției Ungare, Serviciul Penitenciar Ungar, Administrația Fiscală Națională și Vamală, Direcția Generală Natională pentru Managementul Dezastrelor, Biroul de Imigrare și Cetățenie și sectorul securității private.

 

en.uni-nke.hu

 

SICAP

Simpozionul Internațional „Cercetări şi Aplicaţii în Psihologie” este, începând cu anul 1991, o manifestare științifică organizată anual de către Facultatea de Psihologie a Universității Tibiscus din Timișoara împreună cu parteneri din România și străinătate și se adresează specialiștilor și studenților din domeniul științelor socio-umane.

 

Contact

 
+4 (0723) 246568
+4 (0723) 691933 (specialiști ANP) 
 
 
str. Lascăr Catargiu nr. 6
RO-300559 Timișoara
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.