Institutul Atenian Anthropos

  

este un centru de cercetare, formare și dezvoltare de aplicații în științe sociale-comportamentale ale Anthropos (cuvântul grecesc pentru Ființă Umană - „Persoană întreagă”). Institutul face parte din Societatea pentru Promovarea Cercetării Relațiilor Umane și este o asociatie profesională non-profit, fondată în 1963 de către doctorii George si Vasso Vassiliou în Atena, Grecia.

Institutul Αnthropos a fost conceput - și, de atunci, funcționează în acest mod - printr-un efort academic colectiv, ca are la bază procesele de co-creare, co-producere și partajare între asociații Anthropos, care sunt toți oameni ai științelor sociale.

AIA oferă servicii clinice axate pe individ, cuplu, familie și terapie de grup, precum și o serie de formări, stagii și programe de supervizare pentru profesionistii din domeniul sănătății mintale, profesori, educatori pentru adulți, manageri de corporațiilor etc.

Institutul Αnthropos promovează cercetarea în domeniul terapiei și educației, contribuie la publicații științifice, organizează conferințe științifice, sprijină acțiunile de asociațiilor și institutelor profesionale științifice din Grecia și internaționale și participă dinamic la acestea.

AIA servește în mod consecvent misiunea de a crea o „Viață cu sens” care se realizează prin formarea și evoluția continuă psiho-socială a ființei umane sau, cum au formulat George și Vasso Vassiliou, prin dezvoltarea competențelor în „autonomia persoanei prin și pentru interdependență”.

 

akma.gr

 

 

 

SICAP

Simpozionul Internațional „Cercetări şi Aplicaţii în Psihologie” este, începând cu anul 1991, o manifestare științifică organizată anual de către Facultatea de Psihologie a Universității Tibiscus din Timișoara împreună cu parteneri din România și străinătate și se adresează specialiștilor și studenților din domeniul științelor socio-umane.

 

Contact

 
+4 (0723) 246568
+4 (0723) 691933 (specialiști ANP) 
 
 
str. Lascăr Catargiu nr. 6
RO-300559 Timișoara
 
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.